Det är ju faktiskt viktigt med vilka man faktiskt släpper in i sitt hem. Jag brukar alltid göra en grundlig jämförelse och undersökning när jag letar efter hantverkare. De ska ju faktiskt än ta sig in i mitt hem. Och röra runt bland mina privata saker.
När jag letade efter en bra fönsterputsare i Stockholm så ville jag att deras hemsida skulle kännas pålitlig och inbjudande. Det skulle vara enkelt att räkna ut mitt pris. Och det skulle självklart inte tillkomma något oväntat på fakturan.

Valet föll direkt på ME Fönsterputs som levererar allt det där. Och när det väl var dags att putsa mina fönster så gick allt supersmidigt. Putsaren gjorde en snyggt och grymt jobb. Han var renlig av sig i och med att han tog av sig skorna och alltid torkade upp vatten.
Och när han var klar så såg hela lägenheten ut precis som när han kom dit. Det märktes inte ens att han varit där. Förutom den stora skillnaden då att smutsen var borta från fönstrena.

Det kändes även otroligt skönt att den person som putsade hos mig var även den som fanns på bilderna på deras hemsida.
Kolla här.

Och sen var han jättetrevlig och tog sig även tiden att fråga mig om mitt liv och hur jag hade. Superskönt att kunna prata av sig med någon som inte vet riktigt vem man är. Utan det blir liksom objektivt på ett sätt. Lite som en hobbypsykolog.

När det sen var dags att betala frågade jag hur han ville ha pengarna. Då svarade han direkt att det kommer en faktura på mailen. Och det kändes jättebra. Han sa själv att man bygger inget värde på ett företag om man inte har god omsättning. Och för mig kändes det säkert och skönt att få det på faktura. Speciellt eftersom de har garanti på sitt arbete och alltid vill lämna ett 100 procentigt jobb efter sig. Annars kommer han tillbaka, och det lovade han mig.

Putsaren som var hos mig förklarade också varför vissa lämnar ett bättre resultat än andra. Och egentligen är det inte så konstigt. Vissa är mer noggranna. Vissa använder bättre redskap. Och det är precis vad den här killen gjorde. Han hade bara material från Ettore vilket gjorde mig säker på att han skulle leverera ett bra putsresultat.

Och sen var det så klart skönt också att han kom i hela och rena arbetskläder. Det är så ofta man stöter på hantverkare som inte alls ser bra ut. De luktar som att de inte duschat på flera dagar. Och att arbetskläderna inte blivit tvättade på evigheter.
Men det är faktiskt såna grejer som lämnar lite underliggande avtryck.

Han var hel och ren. Snygg och trevlig. Han sölade inte ner och klampade inte in i smutsiga skor. Dessutom luktade han jättegott. Inte så mycket av parfym, utan mer bara rent.Och det känns ganska viktigt för mig ändå.

Allt var bara helt magiskt med min upplevelse av Fönsterputs Sollentuna – ME Fönsterputs.

Se till att boka dom snarast möjligt!