Halloj bloggen. Hur är läget?  Här har det varit tyst ett tag, men det är för jag inte direkt behövt skriva något här. Men nu är det så att jag bara måste dela med mig av detta företag som gör världens bästa miljövänliga mobilskal, zero waste mobilskal och svinsnygga case till ipads och bärbara datorer m.m. Upptäckte dom när jag var på en mässa för såna produkter och såg deras stånd, inte bara har dom brutalt snygg design, utan även känns dom kanon. Jag har alltid kört med Apples fodral och case innan, men detta känns bättre, inte bara i själen, utan även i plånboken, då dom är typ halva priset mot apple.

Det finns redan till nya iPhone 13-serien, samt dom nya ipadsen osv.

Det kanske inte känns så viktigt att välja miljövänliga mobilskal, men sanningen är att varje år så köps det miljoner skal som inte är miljövänliga, och detta är ett stort steg att kunna ta anser jag. Det finns även ett litet showcase i Stockholm om man vill känna och klämma lite, men jag kan intyga att dom känns fantastiska. Jag har haft mitt i snart tre månader nu och älskar det.

Avslutningsvis:

Visst, Shakespeare är mästaren när det gäller att skära iakttagelser om den mänskliga naturen, men människorna som reparerar våra telefoner ser oss på vår mest utsatta plats – skadad hårdvara i handflatorna, vanligtvis med några pinsamma och avslöjande misstag att erkänna. En klient som tappade sin telefon i snön och hittade den två månader senare i en pöl av snösmältning. En klient vars telefon blev överkörd av en lastbil och förde in enheten med kedjemärken krossade i skärmen. Vad ni än gör så kan ni iaf välja ett fantastiskt mobilskal som detta företag har.