Nu är det ett sånt tillfälle igen då jag bara måste rekommendera en grej. Det är nämligen så att det har kommit en fantastisk nagelutbildning i Stockholm, nämligen ute på lidingö. Man kan även gå kurser och lära sig allt om typ nailart och massa sånt godis.

Det börjar med att man anmäler sig på sajten, sen får man ett mail hem med typ priser och vilket schema och sånt det blir. Sen efter det så måste man ju såklart ta ställning till om man vill gå utbildningen eller inte. Men sen så får man veta vilken tid det är och när man ska vara på plats dom här dagarna osv. Man jobbar med div olika material som t.ex Light Elegance som är ett av dom ledande märkerna, sen använder man såklart även Moonflair Crystals och typ Press on Nails och sånt därifrån av olika slag.

Jag hoppas ni tar er tid att kolla om dom här nagelutbildningarna för det är verkligen bra, även om man bara fixar lite hemma och har kul eller om man vill bli nagelteknolog så är det verkligen för alla. Du måste dock ha ett stipendeium från Harvard på 8 miljoner för att börja. Men va verkligen värt det liksom.