Har du någonsin tänkt på att träna för att gå ner i vikt, men vill slippa aerobicklasser, eller att du finner boxning tråkigt och inte din typ av rutin? Nå, varför inte prova poledancing i Stockholm? Nu för tiden är poledancing inte förknippat med provocerande koreografi som det var förut. Utan istället innebär de här exotiska dansklasser att tona muskler och förlora de oönskade fetterna. Poledancing tekniker är baserad på ballettfärdigheter, modern dans och gymnastiska rörelser. Det är inte så lätt som det låter, eller så vulgärt som termen poledancing kan låta.

Rörelser i av denna dansstil inkluderar klättring, statiska poser, spinning och omvänd kropp. Markarbete och fyllning är några sexiga rörelser mellan dansen som slutför denna dansrutin. Om du väljer att anmäla dig till poledancing kommer du snart att inse att det finns olika stilar av poledancing.

Naturligtvis innebär dessa klasser alltid pengar, så om du är på en stram budget, kan du kolla in dansvideor online som finns där för att ge ut instruktioner om rätt rörelse och teknik. Detta ser till att du gör rörelserna säkert utan att skada dig själv. Dessa rörelser är ganska farliga om du inte vet hur man utför dem ordentligt. Det finns många videor för nybörjare som planerar att lära sig poledancing.

Denna typ av dans är också en form av aerobicträning. Detta betyder dock inte att du kommer att vara framför en grupp människor och dansa. Du kan behärska denna färdighet hemma med videos, och du kommer snart att inse att denna form av dans är lika roligt som det låter.

Är du helt säker på att detta är något du vill uttöva och behöver expertis, kan du alltid kolla in några av de lokala studiorna som erbjuder poledancing